top of page

Blind leren typen

Werken op tablet, laptop wordt tegenwoordig meer en meer aangeboden in het onderwijs. Dit geeft sommige kinderen extra druk omdat het typen niet snel genoeg gaat.

 

Daarom geeft ik unieke typcursussen in kleine groepjes op een speelse manier. Wil je je hiervoor inschrijven, geeft dan alvast een seintje.

 

Om het typen zo goed mogelijk te integreren worden alle leerkanalen gelijktijdig aangesproken zoals auditief, visueel, motorisch-tactiel, geheugen, redeneren… 
Het wordt op een speelse manier aangeleerd zodat de kinderen gemotiveerd blijven. De leerlingen zijn bewust met iets anders bezig om het onbewuste in één keer te automatiseren. 

 

Tijdens deze unieke lessenreeks wordt er gebruik gemaakt van kleurtjes, figuurtjes, versjes, verhaaltjes, spelletjes, invuloefeningen, denkoefeningen,... We geven een optimale ondersteuning zonder tijdsdruk.


Loopt jouw kleuter/kind/puber toch wat vast, dan help ik je graag om hem/haar in zijn kracht te zetten. Of wil je je inschrijven voor een leuke typcursus? Dan ga ik graag op weg met jou! 

Stuur hiervoor een berichtje naar ergo(at)brabbel.be
of bel even:  0474 51 56 06.
 

bottom of page