top of page
joyce_optimized.jpg

Joyce Dirkx

Ik ben Joyce en in 2017 afgestudeerd als enthousiaste en gemotiveerde logopediste aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Ik probeer elke dag met veel enthousiasme, empathie, speelsheid en met een persoonlijke aanpak de patiënt te benaderen en te behandelen.

Gedurende mijn stages heb ik ervaring kunnen opdoen met verschillende problematieken en doelgroepen. Ik heb stage gelopen in twee verschillende multidisciplinaire groepspraktijken en een CAR. Kort na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als logopediste in dienstverband.

 

Sinds augustus 2021 werk ik in de multidisciplinaire praktijk ‘Brabbel’ in Genk.  Ik behandel voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen/stoornissen en volwassenen met slikstoornissen en neurogene spraak- en taalstoornissen.

Ik zal ook regelmatig bijscholingen en cursussen blijven volgen om steeds bij te leren en op de hoogte te blijven van veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Tevens ben ik aangesloten bij de VVL (Vlaamse Vereniging van Logopedisten).

bottom of page